3 Reacties

  1. Ik heb de basiscursus gevolgd om te leren gebaren met mijn dochtertje van 14 maanden. Wat ik heel leuk vond was de wetenschappelijke insteek van de cursus (niet alleen een schattig trucje, zeg maar) en de enorme betrokkenheid van Jelita – juist omdat haar zoontje zelf zo’n baat gehad heeft bij gebaren. We zijn nu een paar dagen verder en mijn dochter is hard op weg om het op te pikken! Bedankt Jelita!

  2. Bernard Dorr says:

    Ik ben door het volgen van de basiscursus (een paar dagen geleden) geïnspireerd geraakt om te gaan gebaren met mijn dochter. Wat me nu al opvalt is dat ik “bewuster” communiceer met haar, omdat ik nadenk hoe ik datgene wat ik zeg kan ondersteunen met gebaren. Jelita geeft deze cursus inspirerend en met veel bezieling. Bedankt.

  3. Ik heb ook de basiscursus gevolgd: wat een leuke cursus! Jelita’s enthousiasme werkt aanstekelijk. Mijn dochter is al ruim twee en heeft de gebaren niet echt nodig om te communiceren, ze praat al heel goed. Maar juist andersom geeft het haar wel meer duidelijkheid als ik wat ik zeg ook ondersteun met gebaren. Doordat ze al wat ouder is pakt ze het snel op, doet je direct na en gebruikt de gebaren ook zelf bij het praten. Het is heel erg leuk om te doen en je staat bewust stil bij het communiceren, neemt er meer tijd voor en hebt daardoor ook meer aandacht voor elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *