Bij Zie Zo Babygebaar kun je terecht voor een introductieworkshop, een basiscursus of een privécursus. Tijdens de bijeenkomsten leer je gebaren die je direct kunt toepassen, maar ook meer over non-verbale communicatie en hoe je het beste resultaat krijgt van het inzetten van babygebaren.

cursus babygebaren aanbod workshop babyenkindgebaren

Introductieworkshop

Wil je kennismaken met babygebaren? Je leert bij de introductieworkshop 12 gebaren die je direct thuis kan toepassen. Ook weet je meer over de lichaamstaal van baby’s en de voordelen van babygebaren.

Locatie: Ens

Duur: 1 uur

Kosten: € 25,- p.p.

Materialen: hand-out met alle gebaren


Basiscursus

Tijdens een groepscursus leer je in groepsverband samen met andere ouders/verzorgers niet alleen over baby- en kindgebaren, maar ook over non-verbale communicatie, taalontwikkeling, motorische ontwikkeling en ontwikkeling van de hersenen. Je leert 50+ gebaren en er is ook veel interactie en ruimte voor liedjes zingen of voorlezen met gebaren.

Locatie: Ens

Duur: 2×2 uur

Kosten: € 79,- p.p. (€ 10,- voor partner)

Vriendinnenprijs: € 65,- euro p.p.

Materialen: het boekje ‘Leer mij begrijpen’ met theorie en 50 gebaren


Privécursus

Wil je graag een cursus in je eigen omgeving volgen? Ook dat is mogelijk. De inhoud is hetzelfde als de basiscursus, maar je kan het in je eigen vertrouwde omgeving leren en je hoeft de deur niet uit.

Locatie: bij jou thuis

Duur: 2×2 uur

Kosten: € 155,- excl. reiskosten per gezin (papa, mama, brusjes) (opa/oma is meerprijs)

Materialen: het boekje ‘Leer mij begrijpen’ met theorie en 50 gebaren


Themaworkshop

Heb je een basiscursus afgerond en wil je graag nog meer gebaren leren? Ik bied verschillende themaworkshops aan waar je in een uur 30 gebaren leert. Deze workshops zijn heel interactief en je leert gebaren door verschillende activiteiten zoals spelletjes, voorlezen, zingen en meer. Een workshop per thema kost € 25,- p.p.

Thema’s die ik op dit moment bied zijn:

  • eten en drinken
  • dieren
  • familie en emoties
  • school en kleiding
  • feesten en seizoenen

Wil je meer informatie? Stuur me dan een mailtje en ik vertel je graag meer.